تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین

دلایل دشواری سؤالات امتحانات نهایی برای دانش‌آموزان چیست؟

دلایل دشواری سؤالات امتحانات نهایی برای دانش‌آموزان چیست؟ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: طراحان سؤالات امتحانات نهایی، معلمان هستند؛ یعنی معلمانی که در کلاس درس تدریس می‌کنند و نه کارشناسان و مسئولان ادارات.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی انتقادات اخیر از طراحی سؤالات امتحانات نهایی، مشخص شده است که دانش‌آموزان، به ویژه در مدارس دولتی عادی، با دشواری‌های قابل توجهی در پاسخگویی به این سؤالات مواجه هستند.

 

کارشناسان بر این باورند که کیفیت آموزش در این مدارس با نوع سؤالات طراحی‌شده در امتحانات نهایی همخوانی ندارد و این موضوع منجر به ضعف در یادگیری و ناتوانی در پاسخگویی به سؤالات مفهومی شده است.

 

بر این اساس، نیاز به افزایش کیفیت آموزش و توانمندسازی معلمان به عنوان اولویت وزارت آموزش و پرورش مطرح شده است تا بتوان پس از آن، امکان طراحی سؤالات پیچیده‌تر را فراهم کرد.

 

در همین ارتباط، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در مورد طراحی سؤالات امتحانات نهایی و دشواری این سؤالات برای دانش‌آموزان، به ویژه در مدارس دولتی عادی، اظهار داشت: کیفیت سنجش در نظام آموزش و پرورش موضوعی مهم است و باید به افزایش کیفیت آموزش توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 

وی افزود: طراحان سؤالات امتحانات نهایی معلمان هستند؛ یعنی معلمانی که در کلاس درس تدریس می‌کنند و نه کارشناسان و مسئولان ادارات. این معلمان سؤالات متعددی را طراحی می‌کنند و از میان آن‌ها، تعدادی برای امتحان نهایی انتخاب می‌شود.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ناتوانی دانش‌آموزان در پاسخ به سؤالات امتحانات نهایی گفت: دانش‌آموزان با سبک طراحی سؤالات توسط معلمان خود آشنا هستند و به همین دلیل، وقتی با سؤالات امتحانات نهایی که توسط افراد دیگر طراحی می‌شود، مواجه می‌شوند، حتی اگر این سؤالات استاندارد باشند، برایشان مشکل است.

 

فرهادی تأکید کرد: دانش‌آموزان باید برای موفقیت در امتحانات نهایی، کتاب‌های درسی را به طور عمیق مطالعه کنند؛ زیرا یادگیری شامل سطوح مختلفی است. آموزش و سنجش دانش‌آموزان باید به یادگیری عمیق منجر شود و وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تحقق این هدف است.

 

وی همچنین درباره تدریس معلمان بازنشسته گفت: این معلمان در تمام دوره‌های تحصیلی، از جمله ابتدایی، در کلاس‌های درس حضور دارند و وجود معلم بازنشسته با سابقه کار مشخص، بهتر از این است که کلاس درس بدون معلم بماند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار